Frisk luft & komma ikapp

Frisk luft & komma ikapp

Hejsan fina läsare! 👋

Oj det blev vist en morgon promenad idag, fredag med 😊. Idag var promenaden lite kylig. För idag skymde molnen lite för solen. Men ändå var promenaden skön att gå🙂⛅.
När jag kom in så kändes det i ansiktet att det var lite kyligt ute. Vinden kommer inte bli varmare nu framåt heller. Utan allt mer kyligare. Det är det som gör att jag åxå gillar hösten. Att vinden biter i kinderna när jag är ute på hösten.

Men innan jag gick min morgon promenaden så tog jag en dusch. Så skönt 😊. Efter promenaden så käka jag en god frukost. Den smakar såå gott efter å varit ute & promenerat😋👌

Jag satte mig sen & läste bloggar & svara på dessa bloggar. För jag är med i grupp på FB & dem har en deadline. Att jag har nu på mig i morgon till kl 12 att läsa & kommentera i bloggar som länkats i dagens tråd. Det klarade jag att göra idag 🙂👍. Sen satt jag & svara på kommentarer som jag hade fått. Det var några stycken. Så det tog sin lilla tid det. Men jag tycker att det är kul 🙂.

Det går snabbt i svängarna….

Jag förbereda mig för att sen åka iväg. Som att plocka ihop panten & titta igenom matlistan. Jag tänkte hämta posten. Men det hann jag inte. För idag kom taxin tidigt. Självklart var jag tidsoptimist 😊.

Taxin körde mig till Maxi. Där panta jag, köpte medicin & börja handla. Kent kom till Maxi när jag var näst intill klar. Han går ofta & stönar i affären när vi handlar. Så då tänkte jag att då kan jag handla. Jag som gillar att handla. Då slipper jag att stressa fram med. Utan gå där i min takt titta & plocka.
Kent gick till systemet sen. Jag satte mig på KFC & vänta på honom. Vi köpte vår kvällsmat där.

Dagen idag vi aldrig glömmer….

Ja, idag fredagen den 11/9 är ett datum som är speciellt för alla i värden. För 19 år sen just denna dag. Så flög det in flygplan i 2 ton i USA ”word trade center”. Det var ett terrorattentat som förändrade hela värden & som var så hemskt 😟. Jag kan än idag inte fatta att det har skett. Shit! 19 år sen!! Nästa år 20 år sen!! 😮. Det är vid t.ex. såna här händelser som man inser att tiden går fort.

Ikväll har jag tittat på ”Fångarna på Fortet”. Det var väldigt intressant ikväll att titta på det. För man fick följa med bakom kulisserna. Vilket jobb det är, hur många människor det egentligen är som jobbar med programmet & hur det går till med deltagarna. Bland annat. Sen fick man veta lite historia om fortet.

När det var slut så slog jag över till en film som enligt mig är den bästa ”Må Bra” filmen. Mamma Mia 😃😍🎶. Del 1 va ikväll. Del 2 är i morgon/ idag lördag.

Ikväll har jag haft levande ljus tända. Så mysigt. Älskar det 🥰. När jag har skrivit klart detta inlägg. Så ska jag bara göra några små grejer. Sen ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid Kent som redan ligger i sängen. För klockan har blivit efter midnatt.

Jag vill önska er fina läsare en…

Hur har lördag varit?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *