Ny vecka och Ny start. Vad gör du?

Ny vecka och Ny start. Vad gör du?

Ny vecka och Ny start. Vad gör du?

Hejsan fina läsare! 👋

I Oktober månad så har https://www.saramadeleine.se/2020/09/30/bloggutmaning-i-oktober/ en bloggutmaning så som hon hade i September och här är bloggutmaningen. Idag är bloggutmaningen: Ny veckan och Ny start. Vad gör du?

Det är så skönt med en ny vecka och en ny start. Därför att jag ser det som en ny start när det är en ny vecka.
Jag och Kent drack var sin smoothies till frukost idag. Kent har gjort det länge. Men jag har tänkt att det kanske kan vara enklare och gå snabbare att få i mig frukost när det är lite tight om tid. Men jag hade även ett ägg bredvid med.

Ny vecka och Ny start. Vad gör du?

Tydligen så höll ni tummarna för mig fina läsare för jag åkte till gymmet idag 😊. jag körde Ben/Axlar 💪 och det gick bra. Träffa också lite trevligt folk där att byta några ord med. Det är alltid trevligt 🙂.
Jag kände mig inte så trött hem på bussen.

Jag hade 3 saker som jag längta efter träningen. Det var:

1; tvåla in mig med en tvål ifrån Ldb i duschen.
2; Smörja in mig med min Body Lotion
och
3; Komma hem och äta min Cesarsallad som jag gjorde igår.
Dessa var mina morötter idag under min träning 😊.

När jag kom hem så åt jag min Cesarsalladen. Den var jättegod 😋😍

Jag kände mig inte så trött. Men jag la mig och vila. Sov lite längre än tänkt. Därför att det blev lite sent igår 🙈😁. Men det var Maria Wern på tv och det var spännande och bra.

Ny vecka och Ny start. Vad gör du?

Efter min lilla powernap så gick jag ut och titta i vår trädgård. Vår robotgräsklippare hade fastnat. Så den hjälpte jag loss. Sen tömde jag vår vatten mätare och totalt igår så kom det 20mm regn. Efter det så gick jag och hämta posten. Det var jätteskönt ute faktiskt och solen lyste 🌞😃

Ny vecka och Ny start. Vad gör du?

Väl inne igen så satte jag mig i soffan och läste lite bloggar. Därför att jag är med i en grupp på Facebook och när jag lägger upp min blogg i dagens tråd så måste jag läsa och kommentera bloggar som har lagts i dagens fält. Det är faktiskt kul att läsa andras bloggar och liv. Men sen är det även kul att få kommentarer ifrån dem med 🙂

Kent kom hem. Vi starta en tvättmaskin. Därför att det var tydligen lite kris 😄. Jag hade tänkt att köra den någon annan dag i veckan. Så nu fick jag ändra lite i min veckoplan. Det gick bra. För nu slipper jag inte tänka på den mer i veckan.

Till middag….

Då åt vi Tacos. När tvättmaskinen var klar så tog jag hand om att rensa på rena kläder på torkställningen. Därför att det hängde lite kläder där som var torra. Sen hängde jag upp den tvättade tvätten. Det gick bra 👍.

Ikväll börjar en ny säsong av Biggest Loser Sverige och det ska jag se. Jag får se om jag ser halva programmet eller hela programmet. Därför att det vore skönt någon gång att lägga sig tidigt.
Men det blir i stort sett varje kväll här hos oss som vi fixar oss inför sängen vid 22 tiden. Därför att mellan kl. 21-22 på vardags kvällarna så är det alltid något program som jag vill se.
Jag har svårt att stänga av tv när klockan är 21 nu för tiden. Men det är väl för att jag inte har någon press på mig att jag måste gå och lägga mig i tid för att orka nästa dagen på exempelvis ett jobb.

#nyveckanochnystart #finhöstdag #träningsdag #hälsa #måbra #love

8 comments

ullie

missa biggers l annars brukar vi kika ofta nu något på trean maken ser på

så bra man har lite mål att se fram emot bra morot oxå

Pärla

Gott med smoothie. Äter tyvärr aldrig frukost men smidigt med något sådant. Skönt att du kom iväg till gymmet med. Vilket kanon väder med
Tacos slår aldrig fel.

Amanda

Härligt att du kom iväg till gymmet idag. Jag tog mig en promenad idag. Cesarsallad är ju så gott tycker jag också 🙂

Therese Carlsson

Det där va bra du hade för att vara på gymmet … Smoothien såg god ut va har du i den ? Caesarsallad är ju så så gott

Fröken Rödlök

Jag är så impad av Madeleine, att hon kommer på frågor varje månad. Hon har ju hållt på nåt år eller 2.. Så roligt.

Madde

Det är så kul med dessa blogg-grupper. Man lär känna varandra, och blir nästan som en liten familj som man kikar in hos regelbundet. Somnade ifrån biggest looser tyvärr. Gillar det programmet annars.

Amanda

Härligt att du va på gymmet 🙂 Kul med alla dessa utmaningarna hon gör alltid lika roligt att läsa alls svar på dom

Ida engström

Jag gick en härlig promenad med personal. Jag kollade också på serier. Härligt att kunna träna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *